Bodyflyfrogner

BLOGG

Ananas

Ananas har vært brukt i århundrer på grunn av sine mange helbredende egenskaper.

Det er ikke så rart, fordi frukten er en rik kilde til antioksidanter, som styrker immunforsvaret og har en positiv virkning på skjoldbruskkjertelen og nerveceller.

Andre helseefekter denne herlige frukten kan tilby er at den hjelper blodet med å koagulere, frukten kan også virke betennelshemmende og sårlegende. I tillegg viser forskning at ananas inneholder enzymet bromelin som løser opp blodansamlinger under huden, dvs. at blåmerker forsvinner fortere og at anans kan anbefales etter operasjon eller ved infeksjon i kroppen. Ananas har i tillegg en vanndrivende effekt og detoxer kroppen ved at giftstoffene som bygges opp i kroppen skilles ut.

Om ikke det var nok! Så inneholder ananas også kalsium, fosfor, jern, magnesium, kalium, natrium, magnesium og er rik på Vitamin C, A, B1 og B2  som alle er viktige for blant annet dannelsen av ny hud.

Helsegevinsten er altså stor ved å tilføre ananas til kosten! 

Medisinsk & Kosmetisk Sykepleier

Comments are closed.