Hva er Trådløft?

Teknikken som brukes går ut på å tre en nål under underhuden (sub-dermis) som enten har en tråd bundet til seg som man lar være igjen i vevet, eller en nål som har et hulrom (spinalnål) som vi trer tråden igjennom før vi fjerner nålen slik at tråden blir værende igjen i vevet. Deretter klippes trådene i begge ender, og tråden begynner så smått å integrere seg i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. De positive vevsreaksjonene begynner nesten med en gang og begynner å bli synlige etter noen få uker. Et lite løft kan man ofte se rett etter behandlingen. Teknikken er forbundet med lite smerte, i og med at man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden.

Det er forskjellige teknikker og måter å løfte og stimulere vevet på. Med Happy Lift tråder kan man løfte og revitalisere øyenbryn, kinn, hake/kjevelinje og halsområdene, samt at man kan også revitalisere og stramme opp slapp hud på bl.a. underarmer, mage og dekolté. Det finnes også vaginal-tråder for å gjenskape fasongen i underlivsområdet, for eksempel etter skader eller etter fødsler hvor man har mistet elastisiteten. Det finnes også tråder for bryst- og rumpeløft.

Når ser man resultatet?

Man skal til etterkontroll etter 3-5 dager for å eventuelt justere noe, og se at trådene ligger slik de skal.

Fra ca. 1 måned og opp til ca. 1 år vil trådene påvirke vev og hud slik at huden blir strammere, mer revitalisert og ser yngre ut. Man får imidlertid resultat rett etter at trådene er lagt inn under huden, men full effekt oppnås fra 8-12 mnd etter behandlingen og da blir også revitaliseringseffekten synlig.

Potensielle bivirkninger

Det er ingen bivirkninger ved behandlingen bortsett fra, at man som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden, kan få blåmerker og/eller litt hevelse noen dager. Man må være forsiktig med for mye bevegelse i området som behandles. Noen ganger, spesielt i halsområdet, taper man godt opp for å gi trådene støtte den første uken eller lengre, og for å forhindre at trådene skal bevege på seg.

Hva slags tråder brukes i Trådløft?

Happy Lift-tråder er patenterte og produsert av PromoItalia, og gir en effekt som ingen andre tråder på markedet i dag har. PromoItalia distribuerer i dag Happy Lift- trådene til 91 land, og er de største på markedet innen trådløft. Happy Lift har mange kliniske studier som viser effekten av disse trådene i vevet. Trådene er sterke og lages med små ”kroker” som stimulerer til nydannelse av kollagen og elastin, og som også øker blodsirkulasjonen ved nydannelse av små kapillærer (neoangiogenese). Trådene lages av kaprolakton, som er et vevsvennlig og biokompatibelt materiale som brukes på sykehus verden over i suturer man syr sår med.

Hver enkelt tråd sjekkes på produksjonsstedet og er sterilt pakket i separate pakker. Tråden absorberes etter ca. 1 år, men effekten varer vanligvis bortimot 3 år, fordi nydannelsen av nytt vev og årer fungerer som et støttevev/støttenettverk ca. 2 år etter at tråden er absorbert og fullstendig oppløst

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om denne naturlige og effektive behandlingen?
Book en uforpliktende gratis konsultasjon på Bodyfly Frogner for å få mer informasjon om hvordan Trådløft kan hjelpe deg.

Før og etter bilder

Trådløft før og etter

Trådløft før og etter

Processed with Moldiv