SkinPen

  • Oppfriskning av huden og fjerning av små rynker.
  • Anti rynke behandling, hvor fokus er på rynker rundt munnviker, øyne og panne.
  • Acne arr behandling.
  • Strekkmerke behandling.

Hvordan fungerer SkinPen

SkinPen har avansert hudnål teknologi som består av 12 nåler som pungterer huden med raske vertikale bevegelser . Ved bruk av SkinPen på huden , som lager en rekke små hull i huden , stimulerer disse hullene i huden til å produsere kollagen samtidig som det dannes en rekke mikro- kanaler inn i huden.

Disse mikrokanalene gjør det mulig for hudpleieprodukter å trenge opp til 400% mer effektivt ned i huden , og dermed jobbe der behovet er størst. Den økte absorbsjonen av aktive ingredienser i huden gir derfor en umiddelbar effekt, noe som minsker fine linjer og rynker og fukter huden din umiddelbart.

Fjerne Acne arr

SkinPen bryter ned arrene og stimulerer underhuden til å produsere nytt kollagent vev. Her vil behandleren bruke en nåledybde på 1.5 mm og det kan være behov for å bruke bedøvende krem. Behandling av akne arr gjøres alltid i en kur på minimum 4 behandlinger med minimum en måned mellom hver behandling. Huden vil etter behandlingen være rød og hoven, en reaksjon som vil forsvinne i løpet av 1 døgn. Man kan allerede etter første behandling se en effekt. Den maksimale effekten vil først være synlig etter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheten af disse vesentlig.

Fjerning av strekkmerker

Målet med behandlingen av strekkmerker med SkinPen er å bryte ned linjene og stimulere den underliggende huden til kollagen vekst. Her vil behandleren bruke en nåledybde på 1.5 mm og det kan være behov for å bruke bedøvende kremer. Behandling av strekkmerker gjøres i en kur av min 4 behandlinger med minst en måned mellom hver behandling. Huden vil etter behandlingen være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av 1 døgn. Man vil allerede etter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil først være til stede etter 4-6 behandlinger. Realistisk vil man aldri kunne fjerne strekkmerker helt, men man vil kunne minske synligheten vesentlig.

Anti-rynkebehandling

Anti-rynkebehandlingen minsker rynkene på spesifikke områder, som rundt munnen, øynene, pannen. Her vil behandleren bruke nåledybder som er lengre enn ved rejuvenation og det kan være behov for å bruke lokalbedøvende kremer (snakk med din autoriserte behandler om behovet). Det arbeides primært med å optimalisere kollagen prosessen og behandlingen bør gjennomføres i en kur av minimum 4 behandlinger med minst en måned i mellom hver behandling. Man kan se umiddelbar effekt allerede etter første behandling. Men det er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat. Varigheten av effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk å forvente at det varer i 1 – 2 år. Etter behandlingen vil området være rødt og denne rødmen vil normalt avta og forsvinne i løpet av 12 timer.

Oppfriskning

Målet med behandlingen er å friske opp huden , fjerne fine linjer og redusere rynker. Behandlingen gjennomføres med en nålelengde på mellom 0.25 og 0.75 mm. Det vil i forbindelse med behandlingen bli brukt et aktivt serum som smøres på huden. Behandlingen krever ikke lokalbedøvelse. Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette avtar i løpet av ca 4 timer og er borte etter 12–18 timer. Allerede under behandlingen kan det sees en umiddelbar effekt. Denne effekten er optimal dagen etter behandlingen. Ønsker man å opprettholde effekten kan behandlingen gjentas hver 6-8 uke.