RIKKE WILLUMS, DR

Mine kroniske smerter, som følge av langvarige muskel og skjelett plager, har ført til nedsatt livskvalitet og for noen år siden ble jeg 100 % ufør. Jeg har forsøkt utallige behandlingsformer og produkter i håp om å finne noe som kunne lindre smertene samt øke livskvaliteten og få meg tilbake i arbeid. For ca. ett år siden så jeg en annonse for behandling med Resolution 7 og bestemte meg for å prøve det. Allerede etter første behandling følte jeg at energien var på vei tilbake.

Jeg ble raskt mindre stiv og øm i muskulaturen og hadde ikke lenger store problemer med å komme meg ut av sengen om morgenen. Etter noen måneder var jeg så mye bedre at jeg kunne prøve meg i arbeidslivet igjen. Jeg er strålende fornøyd over endelig å ha funnet noe som hjelper meg til et mer aktivt liv og vil på det varmeste anbefale denne behandlingsformen til andre.