Hva er PRP Dracula?

PRP er den mest naturlige metoden å bekjempe aldring på.

Metoden holder huden ung uten kunstige midler. Ved PRP bruker man kroppens egne midler og stoffer til å reparere huden. PRP er den eneste metode i moderne kosmetologi som er 100% naturlig. PRP (Plasma Rich Protein) eller bedre kjent som Vampyr- eller Dracula-behandling er meget effektiv.

PRP vil faktisk stoppe aldringsprosessen og tilbakestille hudens alder ved å revitalisere vevet. Etter en serie med PRP behandling i 3-4 sesjoner vil hudens kvalitet være flere år yngre. PRP er et ekstrakt som er et konsentrat av kroppens stoffer, enzymer og vekstfakturer som holder oss friske og unge. Når kroppen utsettes for stress, skader eller infeksjoner vil en komplisert serie av biologiske reaksjoner igangsettes i løpet av en kort responstid.

En effektiv tilhelings- og reparasjonsprosess igangsettes raskt for å bekjempe stress, skader eller infeksjoner. Under normale forhold sirkulerer spesielle blodlegemer, enzymer, proteiner og vekstfakturer i blodet i lave doser. Vi kaller disse elementene for kroppens mikrosoldater. De ligger i berdeskap. Under PRP behandling tapper man blodet og sentrifugerer det i noen minutter slik man skiller ut disse såkalte soldatene fra plasma og andre stoffer i blodet. Med dette oppnår man en konsentrert ekstrakt bestående av disse mikrosoldatene. Deretter må soldatene aktiveres med å tilsette aktivator før man injiserer ekstrakten inn i hudområder man ønsker å behandle huden med. Når disse aktiverte soldatene kommer inn i huden oppfatter de seg i en stressende situasjon og sender ut meldinger og kaller på forsterkninger.

Når ser man resultatet?

Huden din vil heles og fornyes i et superraskt tempo. Ved å gjennomføre en serie med PRP behandling i løpet av flere måneder vil resultatet bli overraskende bra. Etter 3-4 behandlinger vil huden din se glattere, strammere og yngre ut.

Potensielle bivirkninger

Det er ingen bivirkninger ved behandlingen bortsett fra, at man som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden, kan få blåmerker og/eller litt hevelse noen dager.

Hva slags utstyr brukes i PRP behandlingen

Det er viktig å utføre PRP under strenge rutiner og med det rette utstyret som er spesialutviklet for PRP behandlinger. Bodyfly Frogner bruker kun det beste av PRP kit tilgjengelig på markedet slik at kvaliteten på ekstraktet som tilbakeføres til kroppen har så høy kvalitet som mulig. Dette er meget viktig eller så vil ikke behandlingen ha noen effekt. Men disse spesialdesignede PRP kit’ene vil ekstrakten ha en vesentlig høyere konsentrasjon av mikrosoldater og vekstfaktorer (opptil 20 ganger mer).

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om denne naturlige og effektive behandlingen?
Book en uforpliktende gratis konsultasjon på Bodyfly Frogner for å få mer informasjon om hvordan PRP behandling kan hjelpe deg.