MANN 49 BODYFLY KONSEPTET

103 kg til 80 Kg på 3 mnd!

Jeg har slitt med overvekt siden jeg rundet 30 år. De siste 19 årene har jeg veid rundt 100-108 kilo som er ca 30 kg for mye. Jeg har i tillegg vært mye plaget av ulike småsydommer, sur mage, utmattelse etc. Jeg var i 2008-2011 sykemeldt i lengre perioder pga dette. Jeg prøvde så å si alt av dietter, osom tildels fungerte, men etter endt diett , så har jeg gått rett opp igjen og gjerne litt forbi tidligere vekt. Det ingen fortalte meg, når jeg tidligere var på diett, var at jeg trolig hadde sur PH og at dette hovedsakelig var med på å bremse forbrenningen i tillegg til at det økte risikoen for at jeg fikk de ulike livsstilssykdommene.

Jeg begynte på BODYFLY konseptet 5 januar 2012 og livet har totalt forandret seg. Det først vi tok tak i, var å på meg PH nøyral gjennom bruk av Fitline sine produkter, før jeg gikk igang med Helsemeny 1. Den første uken tok jeg av 6 kilo som var veldig motiverende. I de påfølgende 3 ukene tok jeg av ytterligere 5 kilo, mens jeg samtidig kjente at energien var på full fart tilbake i kroppen. Jeg begynte å trene og etterhvert kom jeg inn i en fantastisk god sirkel av overskudd, vektnedgang og positive tanker.

Programmet var enkelt å følge, og jeg var aldri sulten underveis, kun fysen på annen mat til tider. Programmet var en spesial diett i kombinasjon med vitaminer og mineraler samt EXIMIA behandlinger for økt effekt og hudoppstramming. Jeg ble også veldig interessert i biokjemi, som er en vesentlig del av Bodyfly programmet, og jeg har brukt disse prinsippene videre gjennom 2012. Etter 3 mnd hadde jeg nådd målet, 80kg, og tross den store vektnedgangen så er huden er strammere enn noen gang. (jeg må tilbake i tidlig 20 årene for å ha samme hud).
Nå lever jeg etter enkle prinsipper, hvite dager (diett), NED i vekt. Grønne dager (sunn mat)-stabil vekt, Røde dager (helgekos), opp i vekt. Jeg har også begynt å interessere meg for rett sunn mat og jeg har begynt å lage veldig mye mat fra grunnen av og trives ufattelig godt i mitt nye liv. Jeg har også målt mine verdier, kolestrol, blodsukker, etc og min fastlege bare rister smilende på hodet:)