Laserbehandling Bodyfly Frogner

Laserbehandling med diodelaser

Som første klinikk i Skandinavia har Bodyfly Frogner fått levert den helt nye lasermaskinen MedioStar Next Pro. MedioStar Next Pro fjerner hårvekst effektivt og skånsomt, og er den ypperste på markedet av diodelasermaskiner. Produsenten Asclepion i Tyskland har i over 30 år levert medisinske lasere.

MedioStar Next Pro er effektiv og skånsom og kan behandle både ansikt og kropp. De fleste behandlingene er smertefrie med vår nye maskin, og maskinen fungerer på alle hud og hårtyper.

Hårfjerning med laser

Laserbehandling er den eneste hårfjerningsmetoden som har varig effekt. Alle andre metoder som napping, voksing og barbering har kort varighet og må gjentas ofte.

Konsentrert laserlys tar hårproblemet ved roten. Lyset varmer opp hårsekken og gjør slik at den ikke lenger kan produsere hår.

Håret vokser i sykluser og kun de hårsekkene som er aktive vil bli satt ut av spill av behandlingen. Det er derfor nødvendig med behandling flere ganger slik at alle hårsekkene får behandling mens de er aktive, slik at de slutter å produsere hår.

Hvor mange behandlinger som kreves for å oppnå ønsket resultat varierer fra person til person, alt avhengig av farge på huden/håret til personen som skal behandles. For majoriteten holder det med 2-6 behandlinger.

Ved hårfjerning i ansikt bør man vente 4 uker mellom hver behandling, for kroppen er det anbefalt å vente 6-8 uker.

Flekker

Mange typer flekker i ansikt, hender og kropp kan fjernes med laser. Behandlingen er effektiv og trygg. Det er viktig at man har fått sjekket flekkene av lege før man begynner med laserbehandling for å fjerne flekkene.

Pigmentflekker, Spider Nevus, venous lake og solflekker, er noen av flekk typene som kan fjernes med laser. 

Sprengte blodkar og rosacea

Denne type behandling går ut på å sende et sterkt lys inn i øvre del av huden. Lyset fører til en varmeutvikling som videre fjerner de overfladiske og synlige blodårene. De fleste opplever kun en kortvarig og lett svie etter behandlingen, det er også normalt at huden blir litt rød Behandlingen er effektiv og man ser stor forskjell allerede etter 1-2 behandlinger. Rosacea krever vanligvis 2-4 behandlinger.

Anti rynkebehandling og oppstramming av huden

Over tid reduseres hudens elastisitet og styrke og rynker kommer frem. I tillegg til genetiske disposisjoner og hormoner påvirkes denne prosessen av UV stråling, røyking og andre ytre påvirkninger.

Behandlingen strammer opp og setter i gang en prosess som gjør at huden regenereres, altså den forynger seg selv. Huden strammes opp og porer reduseres. Prosessen krever 3-5 behandlinger med en måneds mellomrom.

Akne

Laserbehandling av akne er et godt alternativ til behandlinger med medisiner eller kirurgiske inngrep. I likhet med hårfjerning så går laserlyset dypt nok ned i huden til å drepe og redusere bakterier og sopp som er kjent for å forårsake akne. Huden vil forbedres ved en serie på 4-6 behandlinger. Etter det er det anbefalt å ta vedlikeholdsbehandling et par ganger i året.

Hva er en laser og laserbehandling

Laser er en betegnelse på lyskilder hvor strålingen forsterkes. En laser kan sende ut både synlig og usynlig lys. På vår maskin MedioStar Next Pro kommer laserlyset ut av et håndstykke og lyset trenger inn gjennom huden. Nede i huden så reagerer laserlyset med det uønskede elementet slik det varmes opp og blir ødelagt eller forsvinner.

Viktig før og etter behandlingen

  • Ikke bruk irriterende kremer i 2-3 dager før behandlingen
  • Unngå soling av huden 6 uker før laserbehandlingen og 2 uker etter.
  • For hårfjerning: Ikke nappe, vokse eller bruk tape for å fjerne hår i 4 uker før laserbehandlingen
  • For hårfjerning: Barbere området nøye før behandlingen.

Dokumentasjon

Det har blitt utført en rekke studier som dokumenterer effekten av laser på forskjellige tilstander. Listen over studier kan du lese her.

Hårfjerning med laser

Laserbehandling av blodkar og rosacea

Før og etter

Før og etter arm hårfjerning

 

Før og etter overleppe hårfjerning