Kjemisk peeling med TCA er en peelingbehandling som er tilpasset alle hudtyper. Den kan også brukes på problemhud som for eksempel oversensitiv og tynn hud.

En kjemisk peeling med TCA er en kjemisk eksfoliering av huden. Behandlingen reduserer porer og urenhet av huden, og fjerner gamle og skadede hudceller. I tillegge fjerner en kjemisk peeling akne, ujevne fargetoner, pigmentflekker, arr forårsaket av akne, rynker og solskader. Behandlingen stimulerer huden til produksjon av nye celler og kollagen, noe som gir en smidigere hud med mer glans.

Hvordan forgår kjemisk peeling med TCA?

Det starter med en konsultasjon med dermatologisk og kosmetisk sykepleier som vurderer huden din for å sikre at kjemisk peeling passer til din hud.

Hele peelingbehandlingen tar 45 min. Vi vil først utføre en dyp rensning av huden din, hvor vi er litt grundigere enn ved en vanlig overflatebehandling. Deretter kommer selve peelingen, som tar ca 30 minutter. Under behandlingen vil de fleste oppleve en lett pirring og svie. Dette er helt normalt og varer som regel bare noen få minutter. En rødhet etter behandlingen er også normalt.

Til slutt vil du du få en spesiell maske til ansiktet, for å fjerne overskuddsmateriale og stimulere kollagenproduksjonen i huden din.

Peelingen medfører flassing i ca 2-4 dager etter behandling. Du vil vanligvis bli gradvis bedre etter en peeling, men det endelige resultatet sees først etter siste behandling.

Det anbefales at man tar en ny behandling etter 7-14 dager og gjerne 2-4 ganger. For å få optimal effekt  så er det anbefalt å gjennomgå en hel kur (6 behandlinger).

Behandlingen skal utføres av dermatologisk og kosmetisk sykepleier.
Vi utfører ulike typer peelingbehandlinger tilpasset kundens behov.
Vi behandler også hals, rygg og bryst.

Anbefalinger

Du skal ikke være i solen den første uken etter en behandling. Vi anbefaler at du benytter anbefalte produkter for å rense huden, tilføre fuktighet og solbeskyttelse minimum faktor 30.

Hvem skal ikke behandles?

  • Gravide og ammende kvinner.
  • Allergisk for trikloreddiksyre.